2004 yılında birincilikle bitirmiş olduğum Uluslararası Ticaret Bölümünden edindiğim bilgi ve donanım ile iş hayatıma enerji sektöründe başladım.Sektörün ileri gelen firmaları arasında olan Emek Elektrik, Alstom ve GE de uzun yıllar dış ticaret operasyonları ve uluslararası nakliyenin hemen her alanında aktif görev aldım.

2014 yılında Odtü Executive MBA programında yüksek lisansımı tamamladım.  Siemens hızlı tren/metro grubunun ülke lojistik yöneticisi olarak sürdürmekte olduğum iş yaşamımın temel ve en büyük yapı taşının, sağlam bir lisans eğitimi aldığım Çankaya Üniversitesi olduğunu düşünmekteyim

Tüm öğrenci arkadaşlarıma tavsiyem , üniversite hayatını bir “kampüs yaşamı” konseptinde değerlendirerek, aktif eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de aynı derecede önem vererek okullarının sağladığı olanakları sonuna kadar kullanmaları, talepkar olmaları ve değerli olduklarını hiç unutmamalarıdır:

Biz mezunlar olarak da fırsat buldukça yapacağımız okul ziyaretlerinin bizi genç ve dinamik tutacağına eminim..