Herkese merhaba,

2017 yılında Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden bölüm birincisi olarak 3.91 ortalamayla mezun oldum. 4. Sınıfta Vodafone Discover Genç Yetenek Programına başvurdum. 6 ay boyunca hem dersler, hem bitirme projesi çalışmaları hem de discover programının aşamaları ile zorlu, heyecanlı ve uzun bir süreç geçirdim. Sırasıyla başvuru, genel yetenek testi, video mülakat, İngilizce testlerinden başarıyla geçtikten sonra İstanbul’a Assessment Center’a davet edildim. Burada 1 gün boyunca grup mülakatı ve bireysel mülakattan geçtim, sunum yaptım. Ardından yetkinlik bazlı mülakat için tekrar İstanbul’a davet edildim ve kısa bir süre sonra güzel bir iş teklifi aldım. Okul hayatım boyunca gösterdiğim emeği ve azmi, en başından beri hayal ettiğim işe girebilmek için de gösterdim ve başardım. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden de başvuran yaklaşık 17 bin yeni mezun arasından seçilen 40 genç yetenekten birisi oldum ve Temmuz’17 itibariyle çalışmaya başladım. Vodafone Genel Müdürlük’te Teknoloji departmanında Network ekiplerinden birinde çalışmaya devam ediyorum. Vodafone’a Discover Genç Yetenek Programı ile girmeyi başaran ilk ve tek Çankayalı olarak okulumla ve kendimle gurur duyuyorum. İnşallah sayımız giderek artar. Yeterince çalışırsak ve istersek başaramayacağımız hiçbir şey yok. Bu zamana kadar ders aldığım, üzerimde emeği geçen bütün değerli hocalarıma buradan tek tek teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Sizlerden öğrendiğim her şeyi sektörde en iyi şekilde temsil edeceğime, Çankaya Üniversitesi’nin adını daima ileriye taşıyacağıma ve durmadan ilerleyeceğime söz veriyorum. İyi ki Çankaya !