Merhaba, ben 2013 yılında Çankaya Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldum. Mezun olmamın ardından ALES ve YDS puanlarımı yükselterek 2014 sonunda Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ile Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne Türkiye derecesi ile Araştırma Görevlisi olarak atandım. 2017 yılında yüksek lisansımı bitirdim ve şu an aynı yerde doktora programına devam ediyorum.
Akademik kariyer daha Çankaya Üniversitesi’nde okumaya başladığım zamanlarda hedeflediğim bir yoldu. Hedefime ulaşmamda aldığım eğitimin payı çok büyük. Bu ailenin bir parçası olmaktan hem çok mutluyum hem de çok gururluyum.