Merhabalar, 1999 yılında başladığım Üniversite hayatına, 2004 yılında Uluslararası Ticaret bölümünden mezun olarak ayrıldım.
2002-2003 yıllarında Çankaya Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı görevini yürüttüm.Üniversite hayatım boyunca birçok toplulukta görev aldım ve aktif yöneticilik yaptım.
2005 Yılından itibarende merkezi Samsun da olan AFT GRUP adlı Aile Şirketimizin başına geçtim.Halen, Dayanıklı Tüketim Malları, Petrol, İnşaat ve Hizmet sektörlerinde aktif olarak faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Çankaya Üniversitesi’nde eğitim görmekten ve buradan mezun olmaktan gurur duyuyorum.