1986 yılında Kırıkkale’de doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Kırıkkale’de tamamladım. Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden 2010 yılında mezun oldum. 2010-2011 yılları arasında Entegre Enformasyon Sistemlerinde (EES) Yazılım Uzmanı olarak çalıştım. 2011-2013 yılları arasında KoçSistem Bilgi ve İletişim Hizmetleri A.Ş’de Yazılım Geliştirme Kıdemli Danışmanı olarak çalışma imkanı buldum. 2011 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dalı’nda yüksek lisansa başladım ve 2013 yılında yüksek lisans derecesini aldım. Aynı yıl Kırıkkale Üniversitesinde Akademik Uzman olarak çalışmaya ve Bilgisayar Mühendisliği alanında Doktoraya başladım. 2013-2017 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında Yazılım Alt Çalışma Grubunda üye ve Sunucu Biriminde sorumlu olarak farklı görevler yaptım. 2017 yılında Kırıkkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Ana Bilim Dalı’nda doktora eğitimimi tamamladım. 2018 yılında Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümüne Yardımcı Doçent olarak atandım. Halen Yardımcı Doçent olarak akademik çalışmalarıma devam ediyorum.