Merhaba, 2011 yılında İşletme bölümünden mezun oldum.Mezuniyetim sonrası Ziraat Bankası’nın açmış olduğu sınavı kazanmamın takibinde Ziraat Bankacılık Okulu’nda eğitimlerimi alarak uzman yardımcısı olarak ticari şubede işe başladım.Sonrasında Borsa İstanbul’un açmış olduğu zorlu aşamaları olan sınavı kazanarak Borsa İstanbul Grup bünyesinde Takas İstanbul için çalışmaya başladım ve hala söz konusu işimde çalışmaktayım.Okulumu seviyordum şimdi ise okulumdaki eğitim ve iyi hocalarım sayesinde istediğim işte çalışıyorum. Yoğun temposuna rağmen severek çalıştığım bir kurumda olduğum için kendimi şanslı hissediyorum, çünkü Borsa İstanbul Grup (eski adı İMKB) bünyesinde çalışmak benim üniversitedeki hayalimdi.
Sevgiler…