Psikoloji Bölümünden 2016 senesinde Yüksek Şeref öğrencisi olarak mezun oldum. Mezun olduktan sonra, aynı sene içerisinde Orta Doğu Teknik Üniversitesinde Gelişim Psikolojisi yüksek lisans programı kapsamında birtakım dersleri özel öğrenci olarak alıp başarı ile tamamladım. 2017 yılında Ankara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında Psikolog olarak psiko-sosyal destek biriminde çalışmaya başlamış olup hala devam etmekteyim. Erasmus Plus projeleri kapsamında da sosyal sorumluluk projelerine katılmaya devam etmekte olup, yurt dışında gerçekleşen projeleri bu şekilde takip ederek öğrencilik yıllarıma duyduğum özlemi az da olsa gidermeye çalışmaktayım. Çankaya Üniversitesi Psikoloji Bölüm hocalarımın hepsine bizlere verdikleri emek için teşekkür ederim.