Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden 2016 yılında mezuniyetimi tamamladım. Üniversitemden aldığım eğitim neticesinde yazılım sektöründe rol almak istediğimden iş başvurularımı bu süreçte, Yazılım departmanında geliştirmek üzere yaptım. Şuanda Bilkent Cyberpark’ta Uyumsoft adlı bir yazılım firmasında Yazılım Geliştirici olarak görev almaktayım. ERP projelerinde aktif rol alıyorum. Okulda da C# dili üzerinde geliştirmeler yaptığımdan mesleğimde de bu dili kullanırken çabuk adapte oldum.
Okul labaratuvarlarında aldığım uygulamalı kod yazımı derslerinde her ne kadar çok zorlanmış olsam da 🙂 şuan ufkumun genişlemesiyle birlikte kod yazmada ilerleme halindeyim.
Bütün öğretmenlerime saygılarımı sunuyorum buradan 🙂 Teşekkür ederim.
Güzel bir 5 yıldı 🙂