2008 yılında Çankaya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde başladığım üniversite hayatıma Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde çift anadal programı ile devam ettim ve 2012 yılında iki bölümden mezun oldum. Çankaya Üniversitesi Siyaset bilimi alanında yüksek lisans yaparken araştırma görevlisi olarak atandım. Şu an halihazırda Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım. Aynı zamanda Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (ING) bölümünde doktora öğrencisi olarak eğitimime devam etmekteyim. Çankaya Üniversitesi’nde aldığım temelle bir gün ben de bilgi aktarımı yapmak adına kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Çankaya üniversitesine ve çok değerli hocalarıma minnettarım.