"Mezunlar Buluşması 2010" 26 Haziran 2010 Cumartesi günü Arı Spor ve Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Hazırlıklar esnasında oluşan olumsuz hava koşulları ve yağışın, sahne ve ses sitemine zarar vermesi nedeniyle, organizasyon Arı Spor ve Dinlenme Tesisleri’nin kapalı mekânında gerçekleştirildi. Üniversitemiz Mütevelli Heyeti Üyesi Sayın Erol Uğurlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yahya K. Baykal ve Genel Sekreter Yrd. Doç.Dr. Cem Karadeli’nin değerli katılımlarınında olduğu organizasyonumuzda, 300’e yakın mezunumuzu konuk ettik.

Açılış konuşmasını Çankaya Üniversitesi Mezunlar Derneği Başkanı Av. Kürşat Ergün’ün yaptığı Mezunlar Buluşması 2010, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yahya K. Baykal’ın konuşmasıyla devam etti. Ardından, Oya Selçuk ve Cihan Tuncel’in müzikleri ile mezunlarımız yemek ve kahve ikramlarımızdan yararlandılar.

Geleneksel Mezunlar Buluşması Tombalasında, birinci çinkoyu yapan ve Selen Café & Bistro’dan 2 kişilik akşam yemeğini kazanan şanslı mezunumuz, hediyesini Genel Sekreter Yrd. Doç.Dr. Cem Karadeli’den aldı. İkinci çinko ile 6 aylık havuz üyeliği kazanan mezun adayımız Sinan Can Altuntaş’ın hediyesini ise Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Cüneyt Böke verdi. Tombalayı yaparak, diz üstü bilgisayarı kazanan 2003 yılı Matematik-Bilgisayar & Bilgisayar Müh.(ÇiftAnadal) ve 2006 Matematik-Bilgisayar yüksek lisans mezunumuz Araş. Gör. Adnan Bilgen ise ödülünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yahya K. Baykal’dan aldı.

Hediyelerin bitmediği organizasyonumuzda, kayıt masasına kartvizitini bırakan konuklarımız arasında yapılan çekilişle, 20 mezunumuza Bilkent Rollhouse’dan 50 adet Bowling kuponu, ChocoBons Fruit & Waffle’dan 5 waffle kuponu, First’ten %30+%10 indirim kazandıracak 10 kupon hediye edildi.

Dernek üyeliği gerçekleştiren mezunlarımız arasında yapılan çekilişle, ODS Eğitim’den 1 adet AB Proje Yazma ve Yönetme Eğitimi, 1 Adet NLP ve Koçluk Destekli İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi,1 Adet Personel Özlük İşleri & Bordrolama  Eğitimi ve Selen Café&Bistro’dan 2 kişilik akşam yemeği hediye edildi.

Çekilişlerin ardından, DJ Levent Özkazanç performansı ve pasta kesilmesi ile devam eden organizasyonumuz, Tunç Başalan’ın eğlenceli programı ile son buldu.

Bizi destekleyen ve katılımlarıyla onurlandıran okul yönetimimiz başta olmak üzere, tüm Çankaya Üniversitesi personellerine, hediyeleriyle organizasyonumuzu renklendiren sponsorlarımıza ve mezunlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.