8 EYLÜL 2012 Cumartesi günü saat 18:00 ‘da Arı Spor ve Dinlenme Tesisleri’nde gerçekleştirilecek olan "Mezunlar Buluşması 2012" organizasyonuna katılımınızdan onur duyarız.

2012_afis_son

Organizasyonumuza tüm mezunlarımız, mezun adaylarımız ve üniversitemiz personeli davetlidir.

Mezunlar Buluşması Katılım Formu ; http://www.cankaya.edu.tr/mezunlar/bulusma2012.php

KATILIM FORMU İÇİN SON GÜN 7 EYLÜL CUMA SAAT 16:00 ‘dır.

Form dolduran mezunlarımız, kayıt masasından ilk tombala kartlarını ücretsiz olarak temin edebilecektir. İkinci tombala kartları ise 5 TL ücret karşılığında temin edilebilecektir.

Etkinliklerimiz;

Geleneksel Tombala
Dart Turnuvası

Starbucks Kahve Sohbetleri ve Kahve İkramları

Hale Konseri
DJ Cihan Yılmaz
Gün boyu ikramlar
Çekilişler

Hediyelerimiz;

18.30'da Tombala oyununda ;
1. çinkoyu yapan mezunumuza Arı Spor ve Dinlenme Tesislerinden 3 aylık havuz üyeliği
2. çinkoyu yapan mezunumuza Arı Spor ve Dinlenme Tesislerinden 6 aylık havuz üyeliği
Tombalayı yapan mezunumuza ise dizüstü bilgisayar hediye edilecektir.

Ek olarak, kayıt masasına kartvizitlerini bırakan mezunlarımız arasında yapılacak olan çekilişle  LİVKA Business Team'den Kişisel Gelişim Eğitimleri , ChocoBons Fruit & Waffle'dan ise waffle kuponları hediye edilecektir.

Mezunlar Derneği'ne üyelik başvurusu yapan mezun ve mezun adaylarımıza ise ODS Eğitimden Proje Hazırlama Eğitimi hediye edilecektir.

Mezunlar Derneği Üyeliği için ; Derneğimize üye olarak, mezun kimliği almak isteyen mezunlarımız ise, 2 adet vesikalık fotoğraf ile derneğimize başvurarak veya Mezunlar Buluşması'nda standımıza uğrayarak , dernek üyelik formu doldurabilecek, 20 TL Giriş Aidatı ve 20 TL Yıllık Aidat karşılığı dernek üyesi olabilecektir. Derneğimize üye olan mezunlarımıza Mezunlar Derneği tarafından sürpriz hediyeler verilecektir.

İrtibat İçin;

0312 284 45 00 / 4146