×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Beymen ve Beymen Club mağazalarında Çankaya Üniversitesi mensuplarına özel geçerli bir kurumsal ayrıcalık sunulacaktır. Eğer dilerseniz  Merkez Kampüs’te bulunan Bilgi İşlem Müdürlüğü’nden bizzat giderek cankaya.edu.tr uzantılı mail alarak bu ayrıcalıktan yararlanabilirsiniz. Sistem tamamen online bir platform üzerindendir bu yüzden mail adresine ihtiyaç vardır.

Ayrıntılı Bilgi:
Sistemimiz tamamen online bir platform üzerinden işlemekte olup Çankaya Üniversitesi mensupları e-mail adresleri (domain adresi
@cankaya.edu.tr) ile kayıt olabilecekler.
Ø  Programımız hem Beymen hem de Beymen Club mağazalarımızda
geçerlidir.
Ø  Beymen Collection, Academia  ve Beymen Club markalı ürünlerde sezon fiyatı üzerinden %25, ithal markalarda ise (Dolce Gabbana, Celine, Valentino vs.) %10 indirim avantajı sunmaktayız.
Ø   Sistemimiz online başvuru formu üzerinden yürütülüyor. Başvuru formu linkimiz aşağıda yer alıyor.
Ø  Programı kapsamında indirimden yararlanmak için herhangi bir fiziksel kart’a ihtiyaç duymadan indirimden faydalanıyorsunuz.
Ø  Beymen / Beymen Club mağazalarında sözkonusu indirimden faydalanmak için ödeme esnasında satış görevlisine ”kurumsal indirimden” faydalanmak istediklerini belirtmeleri yeterli olacaktır. Ödeme esnasında cep telefonuna göndereceğimiz SMS’teki indirim kodu ile indirimlerinden yararlanabilecekler. Sisteme kayıtlı cep telefonuna sms gönderileceğinden kayıt esnasında telefonun doğru belirtilmesi çok önemlidir.

Program başvuru formu linkimiz: http://gate.beymen.com/!WEBPROCESS1.KURUMSAL

Merve Karamete
Pazarlama Müdürü / Marketing Manager
BEYMEN
Ayazağa Mah. Eski Büyükdere Cad. Oycan Plaza
No:15 Kat:7-9 34398 Maslak – İstanbul
T: 0212 335 65 00 – 2934
GSM: 0 532 333 47 30