Mezunlarımızdan Haberler2018-03-07T11:00:11+00:00

Değerli Mezunumuz,

Üniversitemizden mezun olduktan sonraki mesleki ve kişisel gelişiminizi, kariyer sürecinizi ve başarılarınızı merak ediyoruz. Bizimle ve dönem arkadaşlarınızla bu bilgileri paylaşmak isterseniz lütfen aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak formu doldurunuz.

Sevgilerimizle,

Ümit İpek BALKANLI ÖZKURT HUK’ 06

2000-2006 lisans eğitiminden sonra 2006-2007 yılında İstanbul Barosunda stajımı yaptım. 2007-2013 yılları arasında çeşitli hukuk bürolarında çalıştıktan sonra 2013 yılından beri Balkanlı Hukuk ve Alternatif Çözümler Bürosunda yönetici avukat olarak serbest çalışıyorum. Aynı zamanda arabulucu ve uzlaştırmacıyım.

Büşra Nur ÇAĞLAR CENG’ 16

Çankaya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden 2016 yılında mezuniyetimi tamamladım. Üniversitemden aldığım eğitim neticesinde yazılım sektöründe rol almak istediğimden iş başvurularımı bu süreçte, Yazılım departmanında geliştirmek üzere yaptım. Şuanda Bilkent Cyberpark’ta Uyumsoft adlı bir yazılım firmasında Yazılım Geliştirici olarak görev almaktayım. ERP projelerinde aktif rol alıyorum. Okulda da C# dili üzerinde geliştirmeler yaptığımdan mesleğimde de bu dili kullanırken çabuk adapte oldum.
Okul labaratuvarlarında aldığım uygulamalı kod yazımı derslerinde her ne kadar çok zorlanmış olsam da 🙂 şuan ufkumun genişlemesiyle birlikte kod yazmada ilerleme halindeyim.
Bütün öğretmenlerime saygılarımı sunuyorum buradan 🙂 Teşekkür ederim.
Güzel bir 5 yıldı 🙂

Ezgi YILDIZ INAR’ 13

Mimarlık fakültesi İç Mimarlık bölümünden 2013 tarihinde mezun oldum. Çok kısa bir süre iş arayışım sürdü ve bu süreçten sonra prestijli işlerde çalışma imkanım oldu. Mezun olduğum okulun çok büyük artılarını gördüm. Şuan 3 yıldır aynı mimarlık ofisinde çalışıyorum. Piyasada prestijli büyük işler yapmaya devam ediyoruz..

Hazan GÜLER ELL’ 12 & PSI’ 12

2008 yılında Çankaya Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde başladığım üniversite hayatıma Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde çift anadal programı ile devam ettim ve 2012 yılında iki bölümden mezun oldum. Çankaya Üniversitesi Siyaset bilimi alanında yüksek lisans yaparken araştırma görevlisi olarak atandım. Şu an halihazırda Kırıkkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım. Aynı zamanda Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (ING) bölümünde doktora öğrencisi olarak eğitimime devam etmekteyim. Çankaya Üniversitesi’nde aldığım temelle bir gün ben de bilgi aktarımı yapmak adına kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Çankaya üniversitesine ve çok değerli hocalarıma minnettarım.

Simge DİPÇİN PSI’ 14

Teol dil okullarında Yurtdışı eğitim danışmanı olarak çalışıyorum. Yaptığım işi detaylandırmam gerekirse yurtdışına gidecek öğrencilerin vize formunu hazırlamak. Yurtdışındaki dil okullarına kaydını geçmek ve çevirilerini yapmak.

Gülşen KOCAEVLİ TINS’ 14 & PSI’ 15

2014 yılı Mütercim – Tercümanlık (İngilizce) Bölümü ve 2015 yılı Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler çift ana dal programı mezunuyum. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler lisansüstü programında kısa bir dönem çalıştıktan sonra iki yıldan bu yana Gazi Üniversitesi İngilizce Mütercim Tercümanlık Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaktayım. Bir süreç içinde olan bu mesleki başarıda Çankaya Üniversitesi bölüm hocalarımın süregelen destekleri kayda değerdir.